2013 m. rugpjūčio 6 d., antradienis

Turkiškas apatinis trikotažas

Turkija nuo seno pasižymėjo aukštos kokybės tekstilės gaminiais, kurią neigiamai paveikė masto ekonomikos ir garsių prekinių ženklų kopijavimas, bei nelegalus eksportavimas į Rusiją, bei visą Europą.  Nors klonuojamų gaminių era ir baigėsi, bet kilmės šalies neigiamas atspalvis išliko vartotojų mintyse ir sunku patikėti jog kada nors pasikeis.




Vartotojai vertinantys tekstilės produktų sudėtį visada teigiamai vertins Turkijos produkciją, o ypatingai teigiamai vertinamas Turkiškas apatinis trikotažas, kuris prilygsta antrai odai. Tokie populiarūs gamintojai kaip DOREANSE antranda pirkėjų gretas ir Lietuvoje, jie grįžta ieškodami tos pačios produkcijos už puikų kokybės ir kainos santykį. Doreanse stiprioji pusė - stringai, kelnaitės, šortukai, termo apatiniai rūbai.

Daugaiu apie apatinį trikotažą.

4 komentarai:

  1. Moterų svajonė - kokybiškas apatinis trikotazas moterims už prieinamą kainą :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Manau, kad kokybiškas apatinis trikotažas patinka kiekvienai moteriai. Aš esu tokios nuomonės, kad geriau sumokėti šiek tiek brangiau už kokybiškus apatinius ir turėti tikrai kokybišką daiktą, kuris nenusiskalbs ir neišsitampys po vieno skalbimo.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikrai turkiškas apatinis trikotažas kažkas nerealaus. O dar, kai dabar daug kur apatinis trikotažas internetu gali būti perkamas iš viso super.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man tai patinka turkiški seksualūs apatiniai. Jie taip gražiai priglunda ir taip gražiai atrodo.

    AtsakytiPanaikinti